Smarrigt kokossocker från tropiska breddgrader!
Inte bara på Hawaii vajar palmer utan även i tropiska områden i alla delar av världen finns detta träd som inte tål kyla och som ofta får symbolisera det exotiska. Från kokospalmens nektar, som är söt och näringsrik, kommer kokossocker,eller kokospalmssocker. Kokospalmens blommor tappas på sav innan de hunnit bilda kokosnötter och den kokas tills det bildas kristaller, för att därefter malas till ett slags oraffinerat socker.
Sockret använder du i matlagning, bakning, till efterrätter, på pannkakor, i smoothies, te och kaffe. Eller precis till det som du behöver det till. Det går att ersätta det vanliga sockret med lika andel kokossocker i recepten. Sockret har en mild och god smak av kola/karamell och det är mjukare i konsistensen vilket gör det lättare att arbeta med. För den som vill, men har svårt att sluta med socker i kaffe och te, kan kokossocker vara ett hälsosammare alternativ att övergå till.
Kokossocker eko 500g
80 00 kr
Sockret använder du i matlagning, bakning, till efterrätter, på pannkakor, i smoothies, te och kaffe. Varför inte få lite extra smarrig kolasmak på latten?
Tillgänglighet: I lager